Kedves leendő szervezetfejlesztők,

Köszöntjük Önöket oktatási portálunkon. Az oldal jelenleg három tananyagot kínál fel a szervezetfejlesztési témakörben.

  • Hatékony kommunikáció
  • Forrásteremtés nonprofit szervezetekben
  • Projekt ciklus menedzsment

Az itt található tananyagok tantermi képzéseink kiegészítéseként jelennek meg, plusz tananyagelemekkel és tudáspróba jellegű kvízekkel. A következőkben ismertetjük, melyek a tananyagok elsajátításához szükséges lépések és ismeretek.

Regisztráció

Ahhoz, hogy hozzáférést kapjanak az anyagokhoz, regisztráció szükséges. Ez vagy a tantermi képzések alkalmával valósulhat meg, vagy pedig online jelentkezés esetén. Mindkét esteben kapnak egy felhasználónevet és jelszót, mely hozzáférést biztosít a tananyagokhoz.

A tananyagok használata

A tananyagok 3 nagyobb egységből épülhetnek fel: a szöveges tananyagrészekből, a prezentáció típusú előadásvázlatokból, illetve 20-30 kérdésből álló tudáspróbákból. Mindezek egy közptonti tartalomjegyzékből érhetők el, a megfelelő fejezetre kattintva. Az egyes fejezetekbe belépve a tananyagok leckékről leckékre is olvashatók, az oldal jobb felső sarkában található navigációs doboz használatával. A legördülő menü segítségével az egész tananyag tartalmából választhatunk.

A tudáspróbák

A tudáspróbák átlagosan 20 kérdésből álló kvízfeladatok, a megszerzett tudás önellenőrzése céljából. A 75% felett teljesített tesztek sikeresnek és befejezettnek számítanak, melyet rendszer megőriz.

Ha kérdésük, vagy megjegyzésük van, jelezzék azt bármikor a lenti üzenőfalon, akár névtelenül, akár emailcímmel azonosítva.

Hasznos időtöltést, jó tanulást,

Kárpátok Alapítvány

Regisztráció

Az online regisztráció még nem indult el...

Utolsó módosítás: 2010. június 10., csütörtök, 12:45